Paardentraining en -verkoop

Hemmelhorst Sporthorses
Postbus 188, 7620 AD Borne-NL
5e Hemmelhorst 2, 7623 AS Borne-NL
Tel +31(0)74-2766612
No answer, dial: +31(0)6-51039959
Nederlands Spaans
Chinese Russian
Deutsch English
Local time: 6:16 AM

Hemmelhorst Sporthorses

Hemmelhorst Sporthorses is een Jan Boomkamp gelieerde onderneming welke gesitueerd is aan de rand van de gemeente Borne in Overijssel – Nederland.

Onze paardenhouderij is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving welke zeer makkelijk en snel te bereiken is vanaf afslag 30 (Hengelo - Borne) op de internationale rijksweg A1 Amsterdam - Moskou.

Door een goed aankoop- en fokbeleid, een wereldwijd netwerk van contacten en een team van gespecialiseerde medewerkers is Hemmelhorst Sporthorses in staat om voor eenieder het paard  aan te bieden ofwel te vinden waar hij of zij naar op zoek is.

De hoofdactiviteit betreft het doorselecteren, trainen en het op wedstrijden uitbrengen van talentvolle springpaarden om deze uiteindelijk af te leveren aan de Nederlandse en buitenlandse ruitertop. Hiernaast worden paarden gefokt en opgeleid voor alle niveaus, landelijk en internationaal. Dit alles wordt uitermate professioneel uitgevoerd en begeleid door onze vakbekwame ruiters en ondersteunend personeel.

Ontstaan van een paardenhouderij aan de 5e Hemmelhorst

Als boerenzoon had Jan Boomkamp altijd al een grote binding met de natuur en dieren. Dit betrof niet alleen planten (een vakgebied waarin hij gedurende de jaren zijn sporen in verdiend had), maar eveneens verschillende diersoorten. Paarden trokken hierin echter zijn grootste aandacht. Mede geïnspireerd door zijn vrouw Lidy en hierin bijgestaan door zijn broer Harrie, werd na een aantal jaren paarden hobbymatig te hebben gehouden de beslissing gemaakt om  deze activiteiten te professionaliseren. Dit leidde in het jaar 2004 tot de realisatie van een paardenhouderij aan de 5e Hemmelhorst 2 te Borne, welke eerder bedrijfsmatig door het leven ging onder de naam Stoeterij “de Hemmelhorst”, echter waarvan de handelsbenaming nu “Hemmelhorst Sporthorses” luidt.
Introductiefilm Hemmelhorst Sporthorses

Voor onze bedrijfsfolder, klik HIER
 
Hemmelhorst Sporthorses biedt u:
• Talentvolle springpaarden op alle niveaus
• Fokproducten uit bewezen bloedlijnen
• Persoonlijke aankoopbegeleiding
• Groot (inter)nationaal netwerk
• Opleiding door gespecialiseerde ruiters
 
Onze service:
• Vervoer van het vliegveld naar onze stal in Borne
• Reserveren van overnachtingen in hotel naar keuze
• Een naar uw wensen afgestemd paardenaanbod
• Regelen van een volledige en betrouwbare keuring
• Verzorgen van complete transport van uw paard 
 
         
 
         
 
          
Het is niet toegestaan om de op deze website weergegeven foto's en video's zonder schriftelijke toestemming voor publicatie te gebruiken. © Hemmelhorst Sporthorses.